(De Pieperknallers, P. Michiels)
Loop naar de pomp festival krijgt een vervolg….
En wel op 14, 15 en 16 juni aanstaande…
De editie 2018 was een succes en krijgt dus een tweede editie…
Op vrijdag 14 juni zal DJ Pascal het festival openen. Pascal is een persoonlijkheid vol energie die hij ook ten allertijde probeert te brengen op zijn publiek. Met de pumping sound of housemusic, van groove tot trance, 80’s of 90’s gemixt tot verassende combinaties maakt hij de tent klaar voor de Smerrig Diskjochies… ’t Vieste fiske is een feit. Deze eerste wervelende dag zal worden afgesloten door de Lievelings DJ’S van je Zusje… Geen zorgen… Overal waar zij komen maken ze één grote puinhoop van de dansvloer…
 
Zaterdag komt, The Voice Of Holland sensatie, Hard2Get naar Escharen om de tent op zijn kop te zetten. Voor ieder wat wils. De beste tracks van een genre in één medley. Geen tijd om naar adem te happen. De allerlaatste hist van Ronnie Flex en Kraantje Pappie achter elkaar. Daarna meezingen met alle classics van vroeger. Het Hollandse lied of Hardstyle meestampers. Alles brengt Hard2Get met vuur en passie. Fris en explosief walsen deze vrienden het plein plat.
Het is natuurlijk zonde dat wanneer zij genieten van hun welverdiende pauze het energielevel zal dalen. Maar dit zal niet gebeuren want niemand minder dan DJ Marcoss zal dit voorkomen.
 
Ook dit jaar is het weer tijd voor D’n Zoete inval…. Van 14.00 tot 22.00 uur zullen diverse bandjes en andere muziekacts met een sterk regionaal karakter hun opwachting maken. Zo zal The Thompson Bridge Band de middag openen. Ook hebben we dit jaar Schipperskoor De Maessanghers vast kunnen leggen. Daarnaast zijn de eerste bands inmiddels vastgelegd. Zo zullen o.a. Side Effects, Vain Louie, Holsaby, Rocksauce en Mucho Ruido hun opwachting maken.
Kortom een heerlijke middag waar iedereen zo binnen kan lopen, lekker naar een bandje kan luisteren onder het genot van een drankje en een hapje… Zoals gezegd d’n Zoete Inval.
Neem de kinderen gerust mee want ook voor hun is er voldoende vertier.
Tijdens deze Zoete Inval zal de entree gratis zijn, maar voor de vrijdag en zaterdag vragen we in de voorverkoop een entree van € 10,-. Aan de deur zal de prijs voor zowel de vrijdag als zaterdag liggen op € 12,50.
Ook is het mogelijk om combinatiekaarten te kopen. Deze kosten in de voorverkoop € 15,- en aan de deur zullen deze kaarten € 20,- kosten.
De kaarten zijn verkrijgbaar bij Salon Hairs, Nijmeegs Jopie Escharen of bij D'n Eetkaemer. Ook kun je via Facebook een berichtje sturen en dan zorgen we dat de kaarten bij je komen..
Laten we er weer met z’n allen een mooi feest van maken.