(Marissa Relou en Simone Blaak)
Help ons met een donatie voor onze stage met Nepaleese wees- en straatjongeren op Questtrek; op trekking in het Himalayagebergte op zoek naar hun talent en plan voor een betere toekomst.
Van 17 september tot 19 januari gaan wij; Marissa en Simone op buitenlandstage naar Nepal. Daar gaan wij 4 maanden werken bij stichting Mountain Childcare. Dit is een Nederlandse organisatie die jongerenwerk doet voor Nepaleese wees- en straatjongeren. Zij bieden hen trainingen en gaan samen, met ook een groep Nederlandse jongeren een week op “QuestTrek”. Bij deze QuestTrek maken zij een trekking door het Himalaya gebergte waarbij ze opdrachten en activiteiten aangeboden krijgen waarmee zij hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Na afloop hiervan worden zij begeleidt bij het maken een plan en het vinden van een passende stage. Hiermee krijgen zij een grote kans voor een talentvolle toekomst.
Wilt u ons en de Nepaleese jongeren helpen? u kunt ons al enorm helpen door een kleine bijdrage te doneren.
U kunt u donatie ook rechtstreeks geven/ overmaken aan mij, dan zorg ik dat deze goed terecht komt en wordt hier niets van afgedragen aan de doneeractie.
https://www.doneeractie.nl/marissa-en-simone