Esterse Kwis

Op 6 en 13 oktober zal de Esterse Kwis voor de tweede keer plaatsvinden. Na de succesvolle editie in 2016 hopen we ook deze keer op twee leuke avonden waar het hele dorp aan meedoet.

Vanaf heden is het mogelijk je in te schrijven voor deze Esterse Kwis. Dit kan digitaal met behulp van

dit inschrijfformulier.

Dit werkt als volgt:

Download het formulier, vul het in en met de knop "verzenden" kun je het formulier digitaal versturen. Nadat je op de knop verzenden heb geklikt opent je mailprogramma en pas als je daar op verzenden geklikt heb is het formulier verzonden. Als dit niet goed verloopt kun je het formulier ook downloaden, invullen, printen en inleveren bij Anita Krus, Graafschedijk 43 in Escharen.  Als je nog vragen hebt kunt je ons mailen via estersekwis@gmail.com of een van ons persoonlijk benaderen.

Om een team in te schrijven dien je 8 tot 10 kwissers bij elkaar te verzamelen. Verder zal je een kwislocatie in Esteren moeten zoeken. Het is handig als deze locatie een goede internetverbinding kent want je zult de hulplijnen nodig hebben. De organisatie onthult hierbij alvast dat er 10 categorieën zijn waaronder de vragen verdeeld zijn. Natuurlijk zullen er ook weer veel vragen over Esteren gaan !

Het reglement kun je hier lezen. 

De finale-avond waarop ook nog opdrachten te vervullen zijn en waarop de uitslag bekend zal worden gemaakt, zal een week later op 13 oktober plaatsvinden in ‘t Dorpshuus. Niet alleen de deelnemers van de kwis maar ook overige belangstellenden zijn daarbij van harte welkom.

Ook op Facebook zijn we actief. We zullen via Facebook ook informatie over de kwis verstrekken. Zo zullen we voorbeeldvragen en ook interessante hints via dit communicatiekanaal verspreiden. Volg dus onze Facebookpagina “Esterse Kwis” door ons te “liken”.