Dit jaar wordt voor de 5e keer de Goede Doelenweek gehouden in de gemeente Grave. In dezelfde week wordt er in de hele gemeente Grave gecollecteerd voor een aantal goede doelen.

Deze keer wordt de week gehouden van 12 t/m 18 mei. In de week daarvoor (5 t/m 11 mei) ontvangt u een brief met daarop de 11 goede doelen van dit jaar: Brandwondenstichting, Diabetesfonds, Hersenstichting, Hartstichting, KWF Kankerbestrijding, Maag, Darm Leverstichting, Longfonds, Nierstichting, Reumafonds, MS fonds en Zonnebloem. Het belang van onderzoek naar medicijnen en behandelingen kost veel geld. Daarom bevelen wij de 11 goede doelen van harte bij u aan.

Zoals u de afgelopen jaren gewend bent, kruist u in de brief aan voor welk doel u geld beschikbaar stelt en hoeveel. Als u niets aankruist, wordt het geld over de 11 doelen verdeeld.

In Escharen is een groep van 4 mensen actief om deze collecte elk jaar goed geregeld te krijgen. Wij zijn erg blij met de vele vrijwilligers, die elk jaar voor ons de enveloppen rondbrengen en weer ophalen. En omdat er in Escharen zoveel mensen willen helpen, is het voor iedereen goed te doen. We kunnen de straten zo verdelen, dat iedereen maar een klein aantal huizen hoeft te doen. Maar natuurlijk zijn er nog steeds collectanten welkom. Als u een uurtje tijd hebt om te helpen, laat het ons weten. U kunt contact opnemen met Henriette van Zuijlen, Trees Cruijsen, Geertje Roelofs of Jeanne van Lith.

Samen met de andere vrijwilligers in de gemeente Grave maken we er weer een fijne Goede Doelenweek van.