(Team cafe Tinus)
In het tweede weekend van september zal in café Tinus het eerste NA-DE-ZOMER-WEEKEND plaatsvinden. We hebben geprobeerd om voor alle dorpsgenoten een aansprekend programma te maken, zodat er voor iedereen wat wils is.
Zo starten we op vrijdagavond met een ouderwetse Kien avond, oftewel BINGO. Ook als je geen zin hebt in bingo, maar wel in een borreltje of advocaatje, of je wil met een kopje koffie lekker wat bijkletsen met anderen, dan bent u van harte welkom!
Op zaterdagavond is er een FOUTE PARTY, gezellige muziek, gebracht door een professionele DJ, die ervoor zal zorgen dat dit een gezellig feest wordt. Uiteraard zorgen we voor een passende aankleding om de sfeer te verhogen. Omdat er natuurlijk een beperkt aantal kaartjes beschikbaar kunnen zijn raden we aan deze in de voorverkoop aan te schaffen. (voorverkoop overdag bij Fysiotherapiepraktijk Bardoel-van Lier en op donderdag-, en vrijdag avond bij café Tinus) Alhoewel we een tentje aan ons café bouwen zal de ruimte beperkt zijn, maar voor een echte dansvloer maken we plaats!
Zondag’s is er een MINI KERMIS in de vorm van spellen voor de jeugd, rondom het café en op straat. Ook zullen we er voor zorgen dat er een mogelijkheden zijn voor een hapje en drankje, zodat ouders zich ook kunnen vermaken. We willen daarmee het gevoel van het oude matinee van de vroegere Esterse kermis weer even terug halen.
We hopen van harte dat dit ‘experiment’ enthousiast wordt ontvangen, en dat we vele dorpsgenoten kunnen begroeten op 8, 9 en 10 september.
Met vriendelijke groet,
Team en vrijwilligers café Tinus