(E.Z.V. Oranjecomite)
Zoals elk jaar tijdens Koningsdag was er op het kerkplein vertier voor de kids. Gelukkig was het droog en zelfs de zon liet zich met regelmaat zien. Rond de klok van 10:00 verzorgde de harmonie de muziek tijdens de opening van Gein op het Plein 2018, waarna de dj het overnam. Het werd ondertussen gezellig druk! 
 
De stormbaan en het springkussen stonden al klaar voor de kleine avonturiers. Daarnaast stonden er verschillende spellen verdeeld over het kerkplein. De kinderen hebben zienderogen genoten van onder andere spijker slaan, ring gooien, clowns koppen gooien, blik gooien, springen, stoep krijten en ook van het schminken werd veel gebruik gemaakt. De mooiste gezichten kwamen weer tevoorschijn. Daarnaast kon er weer cake versiert worden en waren er broodjes knak en ranja. Want van al dat spelen krijg je natuurlijk honger en dorst! 
De volwassenen konden dit jaar voor het eerst bij 't Dorpshuus terecht voor koffie, thee of iets fris. Hier werd goed gebruik van gemaakt. 
 
De versierde fietsen maakten dit jaar plaats voor een versierd hoofddeksel. Vele kinderen hebben hun mooie creaties laten zien. Uiteindelijk zijn er drie winnaars gekozen door prinses Trees en jeugdprinses Elinn. We willen ze via deze weg bedanken voor hun aanwezigheid en het uitreiken van de cadeautjes aan de winnaars. 
Verder willen we natuurlijk iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen! Zonder al jullie hulp was het ons niet gelukt. Tot volgend jaar!