Aankomend weekend zal voor diverse teams de spannende ontknoping van het seizoen zijn. Zo kan op zaterdag de JO10-1, de JO15-3 en de JO15-1 kampioen worden. Voor de JO13-3M zijn er nog 2 wedstrijden te gaan in hun strijd om de titel. 

Op zondag zal de apotheose plaatsvinden als Estria 1 en Hapse Boys 1 om het kampioenschap in de 4e klasse gaan spelen. Estria zal moeten winnen om voor het eerst in de 100 jaar historie van de vereniging kampioen in de 4e klasse te worden en direct te promoveren naar de 3e klasse. Bij een gelijkspel of verlies zal Estria volgende week in de nacompetitie een tweede kans op promotie krijgen.

Estria 1 kan daarmee in het rijtje komen van Estria 2 (zie foto) dat afgelopen weekend kampioen werd. Ook het 5e werd (fictief) kampioen en de dames vieren hun "thuis-kampioenschap". Kortom reden genoeg om dit succesvolle seizoen met elkaar te vieren ! Iedereen is van harte welkom in het clubhuis na de wedstrijd van Estria 1. Dit feestje zal als voorproefje op het grootse jubileumfeest van volgende week worden opgeluisterd door DJ War Steiner m.m.v. PrimeTime.