LET OP BEWONERS AAN DE ZANDDIJK
Van der Velden Rioolrenovatietechnieken B.V. uit Boxtel zal op WOENSDAG 17 MAART 2021 een deel van het riool in de Zanddijk gaan reinigen, inspecteren en aansluitend renoveren.
Wij verzoeken u die dag de toiletklep, i.v.m. mogelijk opspattend water, zoveel mogelijk gesloten te houden en aan het einde van de dag de zwanenhals met water te vullen om zo eventuele stankoverlast tegen te gaan. Het vullen van de zwanenhals kan door uit alle in huis aanwezige kranen even water te laten lopen en het toilet door te spoelen. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zal uw huisaansluiting tijdelijk dichtgezet worden. Derhalve zouden wij (ter voorkoming van overlast) u willen verzoeken om overdag op dinsdag 16 maart 2021 geen gebruik te maken van uw vaatwasser, wasmachine, douche
en/of bad, uw toilet kunt u normaal gebruiken.
VERKEERSMAATREGELEN:
In uw straat zal tijdens deze werkzaamheden materieel worden opgesteld. Uw straat is tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. Wij verzoeken u om uw auto die dag uiterlijk 07.30 uur elders te parkeren, uw woning blijft bereikbaar.